Vic Comerç regalarà 5.000€ en Targetes Regal aquesta campanya de Nadal


VIC COMERÇ REGALARÀ 5.000€ EN TARGETES REGAL
AQUESTA CAMPANYA DE NADAL

 CentreVic, Gap i Remei Estadi es presenten sota la marca paraigües Vic Comerç

  La campanya d’enguany fomentarà l’ús de la nova Targeta Urbana Vic

 La presentació es va celebrar ahir en el marc de l’acte d’entrega de la primera Targeta Urbana Vic a l’Alcalde de Vic i a l’encesa dels llums de Nadal

Vic, 4 de desembre de 2012. Ahir es va presentar la nova campanya de Nadal de les associacions de comerciants de CentreVic, Gap i Remei Estadi i ho van fer sota la marca paraigües Vic Comerç.

La Campanya de Nadal d’enguany sortejarà 5.000€ en targetes regal per gastar a les botigues associades. El sorteig es farà entre tots els usuaris que es donin d’alta de la Targeta Urbana Vic, la nova eina de fidelització recentment presentada, i tindrà un total de 29 guanyadors que aconseguiran targetes regal amb imports que poden oscil·lar d’entre els 100 i els 1.000 €.

Per donar-se d’alta gratuïtament de la nova Targeta Urbana i en conseqüència participar en el sorteig de les targetes regal, es podrà anar a qualsevol botiga* que tingui el distintiu al vidre de l’aparador o bé als dos quiosquets que Vic Comerç ha posat a disposició de la ciutat i que estaran situats a la Plaça Santa Clara i al Passeig de la Generalitat durant aquestes festes de Nadal.

La campanya s’iniciarà aquest proper 10 de desembre i finalitzarà el 7 de gener. El sorteig dels guanyadors es farà el dia 8 de gener.

La presentació de la Campanya de Nadal es va realitzar en el marc de l’acte d’entrega de la primera Targeta Urbana Vic a l’Alcalde de la ciutat i a l’encesa dels llums de Nadal.

*Es podrà consultar el llistat de botigues que participen a partir del dia 10 de desembre al web www.targetaurbana.cat

Compartir