Vic Comerç signa un conveni d’adhesió a la Confederació de Comerç de Catalunya


VIC COMERÇ SIGNA UN CONVENI D’ADHESIÓ A LA CONFEDERACIÓ
DE COMERÇ DE CATALUNYA

Vic, 19 de maig de 2014. Aquest migdia s’ha presentat l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre Vic Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya. A l’acte hi ha assistit Pere Trasserra, President de Vic Comerç, Miquel Àngel Fraile, Secretari General de la CCC, Toni Brachs, vicepresident de Vic Comerç, Emiliano Maroto, Secretari General de l’Agrupament de Botiguers de Catalunya i Josep Ferrer, Cap Comercial de la CCC.

Segons Pere Trasserra, President de Vic Comerç “aquest acord, més enllà dels beneficis que ens aportarà al passar a rebre un extens catàleg de serveis pels nostres comerciants, el que ens suposa és obtenir un nou altaveu davant les institucions catalanes i també a les espanyoles. Considerem que davant els reptes actuals del comerç hem d’estar presents a tots els òrgans patronals possibles”. També ha afegit que “confiem molt en que aquesta nova adhesió ens ajudi a extendre nous ponts entre el teixit associatiu del nostre país. Vic Comerç aposta per sumar esforços i per l’intercanvi de coneixement entre les associacions.”. Respecte el futur de les associacions de comerciants ha assegurat que “sense pretensió però amb fermesa, asseguro que les associacions han de continuar existint per ajudar a prevaldre el nostre model comercial. Així ho esperem com així també esperem que la Confederació de Comerç mantingui la gran defensa per la continuïtat de les associacions de comerciants en els municipis. Els seus projectes, els nostres projectes, són extremadament importants per mantenir les nostres botigues i ciutats vives”

D’altra banda, Miquel Àngel Fraile, secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya ha destacat que avui “és un dia molt important per a nosaltres. Vic i Osona són una peça clau per a millorar la nostra representativitat. Vic és un model de gestió d’èxit i pot ajudar a les altres poblacions explicant el seu model”. Respecte la situació actual del comerç ha afirmat que “el comerç és la primera empresa local i la que genera més llocs de treball. Això s’ha de posar en valor perquè les institucions atenguin les nostres peticions”. I per últim ha volgut llençar un missatge a la ciutadania afirmant que“la compra no és un acte neutral quan es tracta de comerç urbà. Aporta uns beneficis afegits” seguit d’una última reflexió:  “el comerç s’ha d’adaptar als nous temps i seguir l’estela dels canvis socials. Però no tot s’hi val”.

Compartir