Vic Comerç valora positivament la temporada i preveu unes bones rebaixes


Molts comerços s’avancen uns dies a l’inici oficial i comencen amb uns descomptes entre el 30 i fins el 50%
Obertura desigual aquest passat diumenge, festiu local, però les majoria de botigues que van obrir van vendre

Rebaixes estiu 2015

Vic, 30 de juny de 2015. La campanya de rebaixes, que començarà oficialment demà i que s’allargarà fins al proper 31 d’agost, es preveu millor que l’any passat a nivell de vendes.
Segons les consultes al sector, les rebaixes es presentaran amb descomptes que poden arribar fins el 50% de sortida en molts establiments. Els comerciants coincideixen a l’hora de realitzar bons descomptes d’inici, ja que es preveu que l’afluència més gran de compradors es concentri en els primers quinze dies, com ja acostuma a ser habitual.
La temporada de primavera ha anat bastant bé, on s’han donat millores d’entre un 5 i 10% en les vendes. En conseqüència, es preveu que es segueixi aquest bon ritme amb unes rebaixes que també s’entreveuen positives.
Aquest diumenge passat, 28 de juny i festiu d’obertura local, hi va haver un seguiment desigual per part del sector. Tot i això, i la forta calor que va provocar que no massa gent sortís al carrer, la majoria de botigues que van obrir van vendre a bon ritme durant tot el dia, cosa que “ja ens va compensar obrir en aquesta data tan inèdita”.
L’entitat vol aprofitar per recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora d’ells.
Aquest diumenge 5 de juliol, habitual festiu d’obertura comercial per tot Catalunya, Vic romandrà tancat degut a la Festa Major, motiu pel qual es va decidir avançar la festivitat a aquest passat diumenge.
Compartir