Vic Comerç amb els malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya


Vic Comerç hem signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) per a la difusió del projecte “No puc esperar!” arreu de Catalunya.

“No puc esperar!” és una iniciativa de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i la Unitat de MII de l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona, pensada per a persones que per algun problema nopucmèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo. Compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Societat Catalana de Digestologia, GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa), l’Institut Català de la Salut, Gremi de Restauració de Barcelona i Foment del Treball Nacional.

Gràcies a la difusió de Vic Comerç, l’ACCU Catalunya podrà adherir més establiments i equipaments perquè autoritzin l’ús dels seus lavabos de manera gratuïta i al més ràpidament possible als portadors de la targeta “No puc esperar!”.

Aquesta targeta l’emet l’ACCU Catalunya i la lliuren els metges especialistes dels hospitals col·laboradors a pacients amb malalties inflamatòries intestinals, pacients ostomitzats, pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, o pacients que els metges consideren que la necessiten.  La web recull tota la informació del projecte i la ubicació dels hospitals col·laboradors, ajuntaments, equipaments, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits a la campanya.

 

“No puc esperar!” també disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils que localitza els lavabos adherits més propers i l’itinerari per arribar. Aquest és un projecte en el qual tothom pot col·laborar.

 

 

Compartir