Vic Comerç entrega els 3.000€ en vals regal de la campanya “Els flocs del Nadal”


Aquest migdia a la Plaça dels Màrtirs de Vic s’han entregat els premis de la campanya de Nadal de Vic Comerç d’enguany on s’han sortejat 3.000€ en vals de diferents imports i que han estat repartits entre 36 guanyadors. En el sorteig hi ha participat tota la gent que comprava utilitzant la Targeta Urbana durant aquest mes de desembre tot i que els vals es podran gastar fins al 15 d’abril a totes les botigues associades a Vic Comerç, unes 320.

Segons Toni Brachs, President de Vic Comerç “la campanya de Nadal és sempre especial. Els premis són més importants i, com ja portem fent en els últims anys, ens agrada que siguin molts i ben repartits”. I afegia que “veure la cara de felicitat dels nostres clients quan els premiem no té preu“. A nivell de Vic Comerç, estem molt contents de tota la feina que hem fet al llarg d’aquest any. Ha sigut un 2016 molt intens ja que hem realitzat 22 activitats promocionals entre campanyes, sortejos, fires, concursos i una Gala“.

Per Carme Bover, Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vic, “hem començat l’any amb força amb l’entrega de tots aquests vals per part de Vic Comerç però podem dir que tenim un gran any per endevant on ens presentarem projectes engrescadors que esperem que portin grans resultats pel comerç de la nostra ciutat“.

img_4823

Compartir