Vic Comerç presenta el documental “Petit comerç, grans somnis” en el marc de la quarta edició de la Gala del Comerç


Vic Comerç presenta el documental “Petit comerç, grans somnis” en el marc de la quarta edició de la Gala del Comerç

Ahir es va celebrar el que molts apunten com la millor Gala del Comerç fins al moment

Guardons, homenatges, actuacions en directe, el documental i una gran assistència van marcar una emotiva gala

Ahir al vespre al Cinema Vigatà es va celebrar la quarta edició de la Gala del Comerç que Vic Comerç organitza pels volts de Nadal i que enguany va comptar amb la participació de la Universitat de Vic. La Gala, conduïda pel presentador Llucià Ferrer, va comptar amb un nombrós públic i diverses actuacions, des del body percussion de’n Santi Serratosa i la Mariona Castells, fins la Coral de la UVic-UCC i el Cor Jove de l’EMVIC.

Durant la Gala es van presentar diferents iniciatives, com els convenis amb Caritas i la Fundació Areté, es van guardonar a diferents establiments i es va presentar el documental “Petit comerç, grans somnis” on els comerciants van tornar a ser els principals protagonistes.

El relat “petit comerç, grans somnis” compila en 15 minuts més de 6 hores de gravacions i entrevistes amb aquells homes i dones que viuen del i pel comerç, del que els passa a les seves vides darrera el taulell i de les seves impressions i experiències amb les persones que cada dia passen davant seu. És una peça audiovisual molt especial que l’han fet possible la directora artística Eva Marichalar i el realitzador Xef Vila.

Veure documental aquí:

video-gala-portada-copia

Aquesta proposta, en la que han participat 40 comerciants, venia precedida de 3 anys realitzant videoclips cantats i interpretats pels mateixos comerciants i d’un conte de dibuixos animats.

La Gala d’ahir va convocar més de 250 persones a la Sala gran del Cinema Vigatà i va comptar amb la presència del Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, de l’Alcaldessa de Vic, Anna Erra, del President del Consell Comarcal, Joan Roca, de la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central , Laura Vilagrà, del President de PIMEC Comerç, Alejandro Goñi, entre d’altres autoritats, comerciants i familiars.

Veure galeria de fotos de la Gala:

img_4324

Tan el públic assistent com la pròpia organització han destacat que aquesta ha estat la millor Gala del Comerç fins al moment.

Compartir