Arriba la tercera edició de la Santa Tapa, el concurs de tapes de la Setmana Santa de Vic


Aquest matí s’ha presentat la “Santa Tapa”, el concurs de tapes pels bars i restaurants del centre de Vic que enguany celebra la seva tercera edició i que es celebrarà del 13 al 15 d’abril, ambdós inclosos.

L’acció que s’ha explicat avui consisteix en una ruta de tapes per 10 bars i restaurants ubicats majoritàriament al Casc Antic: El Barmutet, La Cuca, El Moll de la Fusta, La Taverna del Call, Les putes receptes de la iaia, Norton ZN, Restaurant Major3, Atlàntida Bar Restaurant, Vicfood i Ay Papantla.

Cada un d’aquests establiments ha creat una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques: El pecat concebut, Santificat el vostre nom, Misericòrdia, Cos de Crist, Esperit Sant, Manà, entre d’altres.

El preu de la tapa és de 3,5 € i hi va inclosa una consumició de vi o cervesa. Les tapes seran molt elaborades i sorpresa per tots els que facin el circuit.

Per participar a la ruta, es podrà recollir un “passaport” a qualsevol dels establiments participants, la Oficina de Turisme o bé es podrà descarregar a través de la web de viccomerc.cat.

Una vegada segellat tot el passaport amb les 10 tapes, es podrà votar la millor proposta i s’entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones al restaurant que hagi obtingut la tapa més ben valorada per part del públic.

Cal dir que els restaurants decoraran els seus establiments amb ambientació religiosa per tal d’augmentar l’experiència sacra de la ruta.

 

-Descarrega’t el PASSAPORT aquí-

santatapafoto

Compartir