Tres establiments centenaris de Vic premiats per la seva trajectòria


Tres establiments centenaris de Vic Comerç van ser premiats per la Generalitat en l’acte dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial, aquest dilluns, 10 de juliol. Aquests guardons van ser entregats pel president Carles Puigdemont, acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement Santi Vila, i ja han arribat enguany a la dissetena edició. Entre les nombroses distincions, es van atorgar reconeixements als establiments amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç, entre els quals en destaquen tres amb seu a Vic.

Dins de la categoria dels establiments comercials amb més de 150 anys es van premiar fins a 18 comerços de tot Catalunya. Entre aquests, s’hi troba la Joieria Can Nogué de Vic, situada a la Plaça Major, que desenvolupa activitat professional des de l’any 1699. També s’hi compta la Ferreteria Furriols, que va néixer l’any 1864 i que actualment s’ha traslladat al polígon industrial Sot dels Pradals.

Pel que fa a establiments que compten amb un segle d’antiguitat, la Generalitat va distingir 17 comerços i l’empresa de decoració tèxtil Alfons Panadès, amb seu a la plaça dels Màrtirs de Vic, va ser una de les premiades.

Des de Vic Comerç volem felicitar-los de tot cor per haver aconseguit aquesta fita i per haver escrit tanta història comercial de la nostra ciutat i els animem a seguir teixint un camí llarg i pròsper.

 

fotoooo

Compartir