Vic Comerç espera un Black Friday millor que l’any passat


Vic Comerç espera un Black Friday millor que l’any passat

Els comerços es preparen per presentar descomptes d’entre un 20 i 40%

El comerç de Vic espera facturar de mitjana el 30% de la Campanya de Nadal durant aquest cap de setmana

Es preveu que més de 200 botigues es sumin a aquesta activitat

Vic Comerç organitza un concurs d’aparadors negres

 

Aquest divendres 24 i dissabte 25 de novembre Vic celebrarà el popular Black Friday, un dia que té per objectiu motivar als consumidors amb descomptes especials i que servirà per iniciar la temporada de les compres nadalenques.

El ‘Black Friday’ és una idea importada dels Estats Units, on el divendres després del “thanksgiving day” (Dia d’Acció de Gràcies) els comerços ofereixen importants rebaixes a les botigues. A Catalunya, el Black Friday ha arrelat en aquests últims anys i ja s’ha oficialitzat com el tret de sortida a la campanya de Nadal.

Vic Comerç preveu que més de 200 botigues participin d’aquesta iniciativa. L’horari comercial serà el convencional malgrat algunes botigues és possible que allarguin la obertura fins les 22 h.

Perspectiva de vendes

Les botigues que participaran d’aquesta jornada, sobretot dels sectors de la moda, perfumeria i tecnologia, preveuen en general un augment de vendes respecte l’any passat i que els representi un 30% de les vendes de la Campanya de Nadal, una campanya que en el seu conjunt també es preveu millor que l’any passat.

Els descomptes a les botigues d’aquest cap de setmana oscil·laran de mitjana entre el 20 i el 40%. Alguns comerços però ja han avançat el Black Friday i l’estan aplicant durant tota aquesta setmana.

Aparadors negres

Vic Comerç ha organitzat aprofitant el Black Friday un concurs d’aparadors negres on les botigues participants decoraran els seus aparadors amb el negre com a color predominant en el producte, mobiliari i/o el fons de l’aparador.

Un jurat valorarà la proposta més creativa i impactant i es guardonarà a la Gala del Comerç prevista pel dia 11 de desembre.

Compartir