Vic Comerç i Caritas Arxiprestal signen un conveni de col·laboració


Ahir a la tarda Vic Comerç i Caritas van signar un acord de col·laboració. Per aquest acte es va comptar amb la presència del Director de Caritas Arxiprestal de Vic, Jeroni Vinyet i els responsables de la secció d’Empreses amb Cor i de Comunicació, Manel Cunill i Rosa Marín, i per part de Vic Comerç, del president Antoni Brachs.

El conveni planteja un escenari de col·laboració obert on hi podrà tenir lloc una implicació activa dels comerciants a través d’afiliar-se a l’entitat, de contractar gent de suport, de transmetre les activitats que faci Caritas, descomptes pels voluntaris a les botigues, entre d’altres.

Per Toni Brachs, “avui signem un acord de col·laboració amb una entitat que primer de tot admirem per la seva inestimable ajuda i aportació als col·lectius més desafavorits” . I afegia “Vic Comerç volem ajudar a divulgar la gran tasca que fa Caritas i a que creixin dins el nostre teixit comercial i entre els nostres clients”.

Arran d’aquesta nova relació, també “volem crear un espai de reflexió on ajudem a crear junts, comerç i tercer sector, una societat vigatana millor” apuntava Brachs.

La primera i més inmediata col·laboració entre les dues entitats serà a la Gala del Comerç que Vic Comerç organitza aquest desembre al cinema Vigatà. Per aquest acte, Caritas prepararà unes bosses de paper que es repartiran entre els assistents.

Per Jeroni Vinyet “Des de Caritas donem una gran importància a aquest acord perquè ens ajuda a divulgar el nostre treball. Fem molt més que donar menjar i roba, gestionem 14 projectes a l’any, que passen per l’atenció social, la inserció laboral, l’habitatge, reforç escolar, entre d’altres”.

 

fullsizerender

Compartir