Vic Comerç presenta la tercera edició de la campanya Estem Creuats!


L’entitat torna a desafiar als comerciants a intercanviar-se els aparadors durant 14 dies i a crear les combinacions més creatives i arriscades

16 comerços s’apunten enguany a una campanya que incorpora novetats

L’entitat premiarà les millors propostes a la Gala del Comerç d’aquest desembre

Vic Comerç presenta la tercera edició de la campanya “Estem Creuats!”, una iniciativa que intercanvia aparadors entre comerços de diferents sectors.

L’objectiu de la campanya és, per una banda, crear sorpresa al passejant decorant l’aparador del comerç amb producte que no té res a veure amb la seva oferta habitual i per l’altra, donar presència de les botigues en altres carrers de la ciutat.

En aquesta tercera edició es comptarà amb la participació de 16 comerços que conformaran un total de 8 combinacions possibles. Durant aquesta campanya, varis comerços també aprofitaran per fer-se promocions creuades entre ells.

Categories:

Millor aparador creuat: Intercanvi integral de l’aparador entre dues botigues.

Millor aparador combinat: Mescla d’articles i productes de les dues botigues en els dos aparadors (novetat).

Millor aparador artístic: Aparador creuat o combinat que contingui més elements decoratius i complementaris que contextualitzin la proposta o que generi una temàtica (tardor, vintage, colors,….) al voltant de l’intercanvi (novetat).

Premis:

600€ per categoria i parella combinada (novetat).

Un jurat de 3 membres valorarà les combinacions més creatives tenint en compte el contrast del producte exposat amb la tipologia de comerç existent o el nivell demostrat en la posada en escena en un espai que no és el seu.

Els establiments participants són:

Perfumeries Júlia, Culinarium, Els Àngels, Osona Viatges, Farmasalut Vic, Òptica Oculus, Òptica Suprem, Singular, Trasserra, Gallaret, Artipà, Carrera Regal, T52, Joguines Gargamel, Colom Forever i Camí Rural.

La campanya s’inicia avui dilluns 7 de novembre i finalitzarà el 21 de novembre.

estemcreuatssenyal

Compartir