Vic Comerç va celebrar la V Gala del Comerç


Vic Comerç va celebrar la V Gala del Comerç

Guardons, homenatges, actuacions en directe, el vídeo gravat pels comerciants i una gran assistència van marcar una gala molt emotiva

“La gent de Vic és molt de Vic!” és el nom del clip realitzat pels comerciants que presenta Vic Comerç aquest any

Quim Masferrer va realitzar una actuació memorable

Aquest dilluns dia 11 de desembre la Sala 2 del Teatre Atlàntida de Vic es va omplir per celebrar la cinquena edició de la Gala del Comerç que Vic Comerç. La Gala, conduïda pel manlleuenc Llucià Ferrer i la presentadora de Barça Tv Judit Esteban, va comptar amb l’entrega de guardons a diverses botigues per diferents categories, una interpretació memorable d’en Quim Masferrer (TV3) fent un foraster del comerç de Vic, una representació de ball amb l’Estudi Dansa Thaïs i Vertical Fit Vic i l’actuació en directe del grup Pajaros Mojados.

Com sempre i el que molta gent esperava, va ser la presentació del nou clip dels comerciants que cada any es presenta en el marc de la Gala del Comerç. Enguany va ser un vídeo que s’anomena “La gent de Vic és molt de Vic!”, un homenatge a la ciutat i a la seva gent amb un guió construït amb frases pròpies dels comerciants.

Aquesta proposta, en la que han participat 40 comerciants, ve precedida de 4 anys realitzant videoclips cantats i interpretats pels mateixos comerciants i d’un conte de dibuixos animats.

La Gala d’ahir va convocar 320 persones i va comptar amb la presència del Diputat de Comerç, Isaac Albert, la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, Vicepresident del Consell Comarcal, Josep Mª Freixenet, President de PIMEC Comerç Catalunya Central, Ignasi Llobet, la Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vic, Mª Carme Bover, President de Vic Comerç, Toni Brachs i altres autoritats, regidors del Consistori, comerciants i acompanyants.

bHIpYRQk9P64KU2zYU6q7f7k0feUUry54GWNuInF(Fotografia cedida pel 9Nou)

Podeu veure la galeria d’imatges AQUÍ.

GUARDONATS

ANIVERSARIS

CAN NOGUÉ

FERRETERIA FURRIOLS

LLIBRERIA MATER

ESPORTS ESTEL

TARGETA URBANA

FRUITERIES SAUS

CAL TUSET

MERCERIA ONDINA

GUANYADOR CONCURS APARADORS RECICLATS

OKEY VIC

CONCURS APARADORS NEGRES

VISUAL OPTI-3

PROGRAMA COMERÇ 21

ARTIPÀ

GARGAMEL

CASABLANCA

AMIDA

SUBVENCIONS PER REFORMES I TRANSFORMACIÓ DIGITAL

PRISMA VIC

MONTSE MODA

PERFUMERIA CASALS

M.CARME ESTILISTES

EL CUIDADOR

VIATGES ALEMANY

NQUART LEATHER

MUNTANYA DE LLIBRES

BARECU

CARRER MÉS DINÀMIC

CARRER MORGADES

Compartir